Polityka prywatności

DANE OSOBOWE

Użytkownik strony proszony jest o podanie danych osobowych korzystając z formularza kontaktowego oraz podczas rezerwacji online. Administratorem Twoich danych osobowych będzie . Twoje dane osobowe będą przetwarzane przez dla celów wykonania umowy, obsługi klienta i dla celów marketingowych. może udostępniać dane osobowe podmiotom powiązanym, zgodnie z art. 23 ust. 3 i 5 ustawy z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (tekst jedn. Dz.U. z 2002 r., nr 101, poz. 926 ze zm.). Możesz w każdej chwili sprzeciwić się wykorzystywaniu swoich danych osobowych do celów marketingowych. Masz prawo dostępu do treści swoich danych oraz ich poprawiania. Pełne informacje na temat polityki prywatności są dostępne w siedzibie firmy: . Na ten adres prosimy kierować wszelkie zapytania dotyczące ochrony danych osobowych. działa zgodnie z prawem Rzeczypospolitej Polskiej w zakresie ochrony prywatności.

PLIKI COOKIE

CZYM SĄ PLIKI „COOKIES”?

Poprzez pliki „cookies” należy rozumieć dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, przechowywane w urządzeniach końcowych użytkowników przeznaczone do korzystania ze stron internetowych. Pliki te pozwalają rozpoznać urządzenie użytkownika i odpowiednio wyświetlić stronę internetową dostosowaną do jego indywidualnych preferencji. „Cookies” zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

DO CZEGO UŻYWAMY PLIKÓW „COOKIES”?

Pliki „cookies” używane są w celu dostosowania zawartości stron internetowych do preferencji użytkownika oraz optymalizacji korzystania ze stron internetowych. Używane są również w celu tworzenia anonimowych, zagregowanych statystyk, które pomagają zrozumieć w jaki sposób użytkownik korzysta ze stron internetowych co umożliwia ulepszanie ich struktury i zawartości, z wyłączeniem personalnej identyfikacji użytkownika.

JAKICH PLIKÓW „COOKIES” UŻYWAMY?

Stosowane są, co do zasady, dwa rodzaje plików „cookies” – „sesyjne” oraz „stałe”. Pierwsze z nich są plikami tymczasowymi, które pozostają na urządzeniu użytkownika, aż do wylogowania ze strony internetowej lub wyłączenia oprogramowania (przeglądarki internetowej). „Stałe” pliki pozostają na urządzeniu użytkownika przez czas określony w parametrach plików „cookies” albo do momentu ich ręcznego usunięcia przez użytkownika. Pliki „cookies” wykorzystywane przez partnerów operatora strony internetowej, w tym w szczególności użytkowników strony internetowej, podlegają ich własnej polityce prywatności.

CZY PLIKI „COOKIES” ZAWIERAJĄ DANE OSOBOWE?

Dane osobowe gromadzone przy użyciu plików „cookies” mogą być zbierane wyłącznie w celu wykonywania określonych funkcji na rzecz użytkownika. Takie dane są zaszyfrowane w sposób uniemożliwiający dostęp do nich osobom nieuprawnionym.

USUWANIE PLIKÓW „COOKIES”

O firmie

Przedstawiamy firmę PHU TRANS-SZER zarządzaną jednoosobowo przez właściciela Piotra Flajszer.
Firma Działa na rynku węglowym  od 1989 roku, wpółpracując z wieloma firmami na europejskim rynku. Wieloletnie doświadczenie pozwala zaoferować naszym klientom profesjonalną obsługę .

 

Zapraszamy

Nikt nie zna węgla tak dobrze jak my!
Oferta

Kostka
Orzech II
Orzech KWK Piekary
Orzech KWK Chwałowice
Orzech KWK Piast
Ekogroszek Skarbek
Miał klasa 23

Orzech
Groszek
Ekogroszek Skarbek
Ekogroszek Jaret
Miał klasa 23

Drewno kominkowe dąb

Cennik

Cennik z dnia: 9 września 2021

Nazwa
Waga
Ceny (PLN)
Uwagi
Orzech ZG Sobieski
1t
680,00
22,00-24,00 MJ/KG
Orzech ZG Janina
1t
680,00
22,00-25,00 MJ/KG
Orzech Powstańców
1t
28,00 MJ/KG
Orzech KWK Piast
1t
760,00
24,50-28,00 MJ/KG
Orzech KWK Ziemowit
1t
Orzech KWK Bobrek
1t
810,00
27,50-29,00 MJ/KG
Kostka KWK Piast
1t
Kostka KWK Bobrek
1t
920,00
27,00-29,00 MJ/KG
Eko Pieklorz -Chwałowice
1t
760,00
25,00-26,00 MJ/KG
Eko groszek mix
1t
Eko groszek Skarbek KWK Bobrek
1t
850,00
27,00-28,00 MJ/KG
Groszek Jaret 5-25
1t
680,00
21,00-23,00 MJ/KG
ODSIEW Z WĘGLA
1t
450,00
22,00-24,00 MJ/KG
ODSIEW Z WĘGLA
1t
500,00
22,00-26,00 MJ/KG
Koks Koksownia Dębiensko
1t
Nazwa
Waga
Ceny (PLN)
Uwagi
Orzech
10kg
1000,00
22,00-26,00 MJ/KG
Orzech
25kg
890,00
22,00-26,00 MJ/KG
Ekogroszek Premium
25kg
890,00
25,00-27,00 MJ/KG
Ekogroszek Skarbek KWK Bobrek
25kg
1010,00
>28,00 MJ/KG
Ekogroszek Szarlej
25kg
950,00
>26,00 MJ/KG
Nazwa
Waga
Ceny (PLN)
Uwagi
Drewno kominkowe Dąb
1mp
270,00
Drewno opałowe sosna zrzyny
1mp
120,00
Drewno opałowe rąbane
paczka
6,00
Kontakt

Dane kontaktowe

SKŁAD WĘGLA
41-940 Piekary Śląskie
ul. Zakładowa 3
tel: (32) 380 15 82
tel: 662-271-797

 


Przedstawiciel handlowy

Jolanta Flajszer
tel: 662-271-797


Social media


Zapraszamy na Naszego Facebooka: www.facebook.com/wegiel.zlom/